Ziua Porţilor Deschise Free Minds Builders – 9 decembrie

anaStiri si evenimenteLeave a Comment

Decembrie e luna cadourilor şi a jucăriilor. Oferă copilului tău un cadou educativ şi vino alături de noi la Ziua Porţilor Deschise Free Minds Builders , imediat după Sfântul Nicolae, pe 9 Decembrie!
Vom face împreună ateliere interactive, în care echipa noastră se va juca în mod instructiv cu cei mici: meşteşuguri speciale, jocuri de cunoaştere, iniţiere în muzica clasică, primii paşi în şah, creative writing. Mai avem pregătite şi alte surprize, pe care vă invităm să le descoperiţi.
Nici cei mai mari dintre copii nu vor fi uitaţi. Suntem alături de ei în faţa primei lor provocări majore prin pachetul “Free Minds Builders – 10 la Evaluarea Naţională”.
Participarea este gratuită, ne vom bucura să aflăm dorința de a veni cu copilul tău, la telefon 0721 282 312 – Cornelia, 0723 219 792‬ – Adelina, sau la mail fmb.afterschool@gmail.com.

Iți prezentăm mai jos, o parte din activitățile cu care te așteptăm pe 9 decembrie, incepând cu ora 10.30 :
• Alături de Woolandcolours, https://www.facebook.com/Woolandcolours/, vă invităm să descoperiți un meșteșug special.Vom picta cu lână pe globuri impâslite, vom modela ingerași din lână fină, vom povesti și ne vom iniția in arta impâslitului. Masa va abunda de lână naturală, fină și cardată, intr-o varietate de culori si nuanțe. Bineințeles, nu vor lipsi acele speciale pentru impâslit.
• Pentru cei care doresc să pătrundă in tainele șahului, sau pentru cei inițiați, suntem aici cu lecții demonstrative dar și cu un simultan de șah, oferite de Maestra Internațională și antrenoare certificată de Federația Internațională de Șah Raluca Sgircea, multiplă medaliată la Campionatele Naționale și Europene – http://thinkingsquares.com/about/.
• Adresându-ne celor care se pregătesc pentre examenele de Evaluare Națională,
vom face simulări şi modele de rezolvare a subiectelor de examen, precum şi o serie de “tips&tricks” pentru maximum de performanţă.
Vă așteptăm cu drag la noi acasă, in str.Miron Costin nr.2, sector 1, București!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *