Termeni și condiții


Site-ul Free Minds este proprietatea firmei Free Minds Builders S.R.L., cu sediul în Bragadiru, str. Ghioceilor nr 7, Ilfov, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J23/2148/10.05.2017, CUI 37545767.
Adresa de contact: str. Miron Costi0 nr. 29, sector 1, București.
Tel: (+40) 723 219 792
Email: fmb.afterschool@gmail.com

1. Conținutul site-ului Free Minds reprezinta proprietatea Free Minds Builders SRL și este protejat prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe.
2. În cazul în care veți considera că un anumit conținut aflat pe site-ul Free Minds încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să trimiteți un email la fmb.afterschool@gmail.com cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorului Free Minds să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale conform Legii 365/2002 privind comerțul electronic.
3. Acceptarea termenilor și condițiilor. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină. Accesul și utilizarea site-ului Free Minds sunt supuse condițiilor de utilizare prezentate in acest site și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și conditiile de mai jos
4. Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului Free Minds, care poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Free Minds nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.
5. Folosirea site-ului nostru. Accesul pe site-ul Free Minds este la indemana dvs. Scopul site-ului este de a informa asupra programului si ofertei noastre si de a ajuta parintii să ne găsească cât mai ușor.
În calitate de utilizator, sunteți de acord să nu folosiți nici un program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteți singurul răspunzător pentru activitatea desfășurată pe acest website.
6. Drepturile proprietății intelectuale. Conținutul site-ului este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial. Free Minds își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.
7. Schimbari ale site-ului. Free Minds își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului site-ului său.
8. Politica de confidentialitate. Free Minds Builders S.R.L. nu culege date prin intermediul web site-ului si, ca atare, nu prelucrează date cu caracter personal.